Kullanıldığı Bitki ve Hastalıklar
Bitki Adı | Hastalık adı | Kullanma dozu | Son ilaçlama ile hasat arasındaki süre |
---|---|---|---|
Elma | Karaleke (Venturia inaequalis) | 250 gr / 100 lt. su | 21 gün |
Memeli pas (Gynosporangi um spp.) | 250 gr/100 lt.su | 21 gün | |
Soğan | Mildiyö (Peronospora destructor) | 200 gr/100 lt.su | 28 gün |
Hıyar | Mildiyö (Pseudoperonospora cubensis) | 200 gr/100 lt.su | 14 gün |
Domates | Mildiyö (Phythophthora infestans) | 200 gr / 100 lt. su | 14 gün |
Nohut | Antraknoz (Ascochyta rabiei) | 200 gr / 100 lt. su 200 gr / 100 kg tohum | 28 gün |
Fasülye | Antraknoz (Colletotrichum lindemuthianum) | 200 gr / 100 lt. su | 28 gün |
Pas (Uromyces phaseoli) | 200 gr/100 lt.su | 28 gün | |
Domates | Erken yaprak yanıklığı (Alternaria solani) | 200 gr/100 lt.su | 14 gün |
Patates | Erken yaprak yanıklığı (Alternaria solani) | 200 gr/100 lt.su | 14 gün |
Patlıcan | Erken yaprak yanıklığı (Alternaria solani) | 200 gr/100 lt.su | 14 gün |
SebzeFideleri | Çökerten (Pythium spp.,Rhizoctania spp., Alternaria spp.,Fusarium spp., Sclerotinia spp.) | 200 gr / 100 kg tohum | |
Kavun | Antraknoz (Colletotrichum lagenarium) | 200 gr/100 lt.su | 7 gün |
Karpuz | Antraknoz (Colletotrichum lagenarium) | 200 gr/100 lt.su | 7 gün |
Buğday | Pas (Puccinia spp.) | 350 gr/da | 28 gün |
Şerbetçiotu | Mildiyö (Pseudoperonospora humuli) | 150 gr / 100 lt. su | 42 gün |
Yerfıstığı | Yaprak lekesi (Cercospora arachidis) | 200 gr / 100 lt. su | 14 gün |
Kökboğazı çürüklüğü (Aspergillus niger) | 500 gr / 100 kg tohum | ||
Bağ * | Mildiyö (Plasmopara viticola) | 200 gr/da | 21 gün |
Ölükol (Phomopsis viticola) | 200 gr / 100 lt. su (Yaz uygulamasında) | 21 gün |
*Tüketim amaçlı bağ yaprağı hasadı yapılacak bağ alanlarında kullanılmaz.
DİĞER BİLGİLER
Karışabilirliği: Bor ihtiva eden yaprak gübreleri kükürt, kireç ve bordo bulamacı ile karıştırılmamalıdır
Henüz görüntüleme yok.